وقت سفارت آلمان و اقامت سرمایه گذاری کشور آلمان TerminBuchung
وقت سفارت آلمان و اقامت سرمایه گذاری کشور آلمانTerminBuchung

مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه

بالاتر از ۱۲ سال بین ۶ تا ۱۲ سال پایین‌تر از ۶ سال نوع ویزا   
60 € یورو 35 €  یورو رایگان شنگن
بالاتر از 18 سال پایین‌تر از 18 سال نوع ویزا   
60€  یورو 30 €  یورور اقامت
  • کارمزد ویزا
    توجه: سفارت به دستگاه کارت خوان مجهز نمی باشد. خواهشمند است پول نقد (یورو) همراه داشته باشید

فرم درخواست ویزای شنگن و پرسشنامه امنیتی
فرم درخواست ویزای اقامت بلندمدت (پیوست به خانواده، اشتغال به کار، دانشجویی و ...) و پرسشنامه امنیتی
NEU_SchengenAntragsformular010116.pdf
PDF-Dokument [536.5 KB]
برگه راهنما جهت تأیید مدارک
جهت تأیید مدارک، نیاز به گرفتن وقت قبلی می باشد
MB_Legalisation_DL.pdf
PDF-Dokument [332.8 KB]
تأیید و تصدیق کپی مدارک ایرانی، تذکر برای دانشجوها
LegalisationDL.pdf
PDF-Dokument [473.0 KB]
فرم درخواست ویزای اقامت بلندمدت
فرم درخواست ویزای اقامت بلندمدت (پیوست به خانواده، اشتغال به کار، دانشجویی و ...) و پرسشنامه امنیتی
AntragsformularDaueraufenthalt140116.pdf
PDF-Dokument [732.0 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای شنگن (دیدار، تجاری، نمایشگاه و غیره
NEU_SchengenGrundsatzMerkblatt.pdf
PDF-Dokument [534.2 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پیوستن به همسر (به همراه فرزندان)  کارمزد ویزا توجه: سفارت به دستگاه کارت خوان مجهز نمی باشد. خواهشمند است پول نقد (یورو) همراه داشته باشید. نوع ویزا پایین‌تر از 18
Merkblatt_FZEhepartner.pdf
PDF-Dokument [379.3 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پیوستن فرزند به پدر یا مادر
Merkblatt_FZKinder.pdf
PDF-Dokument [318.2 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - ازدواج در آلمان
Merkblatt_Eheschlieung.pdf
PDF-Dokument [309.8 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پیوستن به خانواده برای اتباع افغانستان
Merkblatt_FZAfghanisch.pdf
PDF-Dokument [360.4 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - اشتغال به کار
Merkblatt_Arbeitsaufnahme.pdf
PDF-Dokument [71.5 KB]
(مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - تاسیس شرکت (کار آزاد
Merkblatt_Existenzgrndung.pdf
PDF-Dokument [70.3 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پزشکان متخصص
Merkblatt_Fachrzte.pdf
PDF-Dokument [387.6 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - دانشجویی
Merkblatt_Studium.pdf
PDF-Dokument [102.0 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - فرصت مطالعاتی
Merkblatt_Gastwissenschaftler.pdf
PDF-Dokument [387.9 KB]

Rufen Sie einfach an unter:

تماس با ما :

+49 157 756 71173

در صورت موفق نشدن به تماس تلفنی لطفا از راههای ارتباطی زیر پیغام ارسال بفرمایید

 

oder nutzen Sie unser Kontaktformular.

Hier finden Sie uns

وقت های جدید مصاحبه برای دریافت روادید اقامتی (دیدار از آشنایان، کسب و کار، نمایشگاه، شرکت در کنفرانس و دیگر موارد)، بلافاصله ثبت می‌شود
دوستان عزیزی که در خواست گرفتن وقت سفارت آلمان را دارنند لطفا مدارک خود را  از قسمت زیر برای ما ارسال کنند. 
Druckversion Druckversion | Sitemap
2016-2018 Copyright