TerminBuchung - وقت سفارت آلمان
                                  TerminBuchung - وقت سفارت آلمان 

مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه

بالای 12 سال 6 -12 سال 0-6 سال نوع ویزا   
60 € یورو 35 €  یورو رایگان برای شهروندان ایرانی
60 € یورو 35 €  یورو رایگان برای شهروندان سایر کشورها
35 €  یورو 35 €  یورو رایگان *سایرین

 سایرین: شهروندان آلبانی، آذربایجان، ارمنستان، بوسنی، گرجستان، کیپ ورد، مقدونیه، مولداوی، مونته نگرو، روسیه، صربستان، اوکراین

منبع : سایت ویزامتریک

بالاتر از 18 سال پایین‌تر از 18 سال نوع ویزا   
60€  یورو 30 €  یورور اقامت
فرم درخواست ویزای شنگن و پرسشنامه امنیتی
فرم درخواست ویزای اقامت بلندمدت (پیوست به خانواده، اشتغال به کار، دانشجویی و ...) و پرسشنامه امنیتی
NEU_SchengenAntragsformular010116.pdf
PDF-Dokument [536.5 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای شنگن / گردشگری /سفر تجاری /سفر برای بازدید از خانواده و دوستان /سفر برای درمان پزشکی خود /سفر به همراه یک فرد بیمار /سفر بازدید نمایشگاهی /رقابت های ورزشی /ترانزیت فرودگاهی
Harmonisiertes-Schegenmerkblatt---f---To[...]
PDF-Dokument [127.7 KB]
برگه راهنما جهت تأیید مدارک
جهت تأیید مدارک، نیاز به گرفتن وقت قبلی می باشد
MB_Legalisation_DL.pdf
PDF-Dokument [332.8 KB]
تأیید و تصدیق کپی مدارک ایرانی، تذکر برای دانشجوها
LegalisationDL.pdf
PDF-Dokument [473.0 KB]
فرم درخواست ویزای اقامت بلندمدت
فرم درخواست ویزای اقامت بلندمدت (پیوست به خانواده، اشتغال به کار، دانشجویی و ...) و پرسشنامه امنیتی
AntragsformularDaueraufenthalt140116.pdf
PDF-Dokument [732.0 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پیوستن به همسر (به همراه فرزندان)  کارمزد ویزا توجه: سفارت به دستگاه کارت خوان مجهز نمی باشد. خواهشمند است پول نقد (یورو) همراه داشته باشید. نوع ویزا پایین‌تر از 18
برگه راهنما جهت درخواست روادید پیوست به خانواده
fzf-data.pdf
PDF-Dokument [412.9 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پیوستن فرزند به پدر یا مادر
Merkblatt_FZKinder.pdf
PDF-Dokument [318.2 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - ازدواج در آلمان
Merkblatt_Eheschlieung.pdf
PDF-Dokument [309.8 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پیوستن به خانواده برای اتباع افغانستان
Merkblatt_FZAfghanisch.pdf
PDF-Dokument [360.4 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - اشتغال به کار
Merkblatt_Arbeitsaufnahme.pdf
PDF-Dokument [71.5 KB]
(مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت -سفر تجاری-تاسیس شرکت (کار آزاد
Harmonisiertes-Schegenmerkblatt---a---Ge[...]
PDF-Dokument [128.1 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - پزشکان متخصص
Merkblatt_Fachrzte.pdf
PDF-Dokument [387.6 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - دانشجویی
Merkblatt_Studium.pdf
PDF-Dokument [102.0 KB]
مدارک مورد نیاز برای ویزای اقامت - فرصت مطالعاتی
Merkblatt_Gastwissenschaftler.pdf
PDF-Dokument [387.9 KB]
وکالتنامه آلمانی
Vollmacht_deutsch.pdf
PDF-Dokument [34.1 KB]
وکالتنامه فارسی
Vollmacht_persian.pdf
PDF-Dokument [50.4 KB]
  • لطفا برای فرم ها و اطلاعات کامل در خصوص روادید به  سایت اصلی سفارت المان مراجعه کنید 

  •  ویزا ترمین مسولیتی در خصوص به روز نبودن فرم ها ندارد و ارایه این اطلاعات صرفا جهت کمک در تسریع پیدا کردن فرم های میباشد
  • لینک اصلی سفارت آلمان در تهران 
  • https://teheran.diplo.de
  •  

Rufen Sie einfach an unter:

تماس با ما :

+49 157 756 71173

در صورت موفق نشدن به تماس تلفنی لطفا از راههای ارتباطی زیر پیغام ارسال بفرمایید

 

oder nutzen Sie unser Kontaktformular.

در صورتی که بعد از واریز مبلغ

کد ثبت نام یا 

PNR

دریافت نکردید و شکایتی در خصوص پرداخت و ثبت نام دارید از طریق لینک زیر درخواست خود را ارسال بفرمایید

Hier finden Sie uns

وقت های جدید مصاحبه برای دریافت روادید اقامتی (دیدار از آشنایان، کسب و کار، نمایشگاه، شرکت در کنفرانس و دیگر موارد)، بلافاصله ثبت می‌شود
دوستان عزیزی که در خواست گرفتن وقت سفارت آلمان را دارنند لطفا مدارک خود را  از قسمت دریافت وقت سفارت برای ما ارسال کنند. 
Druckversion Druckversion | Sitemap
2016-2018 Copyright